top of page

Vacuslim 48

Updated: Aug 1, 2023

Vacuslim 48 je čudovita metoda, ki s pomočjo kreme z aktivnimi sestavinami poskrbi da boste v poletje ponosno vkorakali z napetim trebuhom in čvrsto zadnjico.




Vacuslim 48 - profesionalen tretma za oblikovanje telesa


Vacuslim 48 je metoda za profesionalne tretmaje oblikovanja telesa in odstranjevanje celulita, katera se vedno hitro in z lahkoto opazi in je idealna, ko je potrebno začeti ali pospešiti celoten proces hujšanja, oblikovanja telesa in izboljšati videz kože po hujšanju.

Ključ za uspešno odstranjevanje maščobe in celulita je v originalnem Vacuslim 48 konceptu nove generacije s PAMETNIM GRELNIM SHUJŠEVALNIM EFEKTOM ter VACUSLIM VAKUUMSKO VREČO.

Vacuslim vakuumska 48 vreča omogoča, da se znotraj vreče izvede KARBOKSI EFEKT – to je povečan pritok kisika v celice in povečana cirkulacija, kar povzroči globji in hitrejši prodor Vacuslim 48 aktivnih učinkovin.

Z Vacuslim 48 tretmajem je rezultat viden ŽE PO 30 MINUTAH.


Vidno zmanjšan obseg že po 1. tretmaju


Vacuslim 48 je hitra, enostavna in vidna metoda. Aktivne snovi v Vacuslim 48 izredno uspešno delujejo na razkrajanje maščobnih celic. Maščoba se le v pol ure stopi in takoj pokaže kot zmanjšan obseg. Rezultat je zato zagotovljen, viden in merljiv.


SHUJŠEVALNI EFEKT – aktivne učinkovine močno vplivajo na proces lipolize.

DRENAŽNI (DETOX) EFEKT – odprava odvečne tekočine in toksinov iz telesa.

HKRATNI EFEKT PRESOTERAPIJE IN SAVNE – kot učinek limfne drenaže.

UČVRŠČEVALNI EFEKT – takojšnja izboljšava videza in tonusa kože.

ANTICELULITNI IN KARBOKSI EFEKT – pospešuje prekrvavitev in pretok kisika v celice, kar pospeši celično presnovo in zmanjšanje celulita.


VACUSLIM 48 vakuumska vreča je zaradi svoje originalne zasnove in odlične kombinacije s preostalimi Vacuslim 48 izdelki idealna za tretma saj omogoča:

  • SAVNA

  • PRESO &

  • KARBOSKI EFEKT

Karboksi efekt pospešuje prekrvavitev in pretok kisika v celice, kar pospeši celično presnovo in zmanjšanje celulita. Z vakuumsko vrečo dosežemo globji in hitrejši prodor Vacuslim 48 aktivnih učinkovin, ki razgrajujejo maščobo in odstranjujejo celulit.

Vacuslim 48 anticelulitna & shujševalna metoda se lahko uporabi kot samostojen tretma ali pa se kombinira kot dodatek k boljši in hitrejši odpravi celulita ter izgubi telesne teže in maščob z mezoporacijo, kavitacijo, radiofrekvenco, elektrostimulacijo ali drugimi napravami za oblikovanje telesa ter ročno anticelulitno masažo.

OPOZORILO:

Vacuslim 48 tretma služi izključno za profesionalno uporabo. Lahko se uporabi na vseh zdravih odraslih ljudeh nad 18 let, kateri se brez težav masirajo ali koristijo kakšne druge tretmaje za obraz in telo.

Vacuslim 48 tretma se tako kot ostali anticelulitni tretmaji, ki se delajo z aparati ali masažo ne smejo izvajati na osebah, ki imajo katero od navedenih bolezenskih stanj: visok krvni pritisk, diabetes, osebe ki uporabljajo inzulin, osebe pri katerih od kirurške operacije ni minilo 6 mesecev, nosečnice, doječe matere, osebe z malignimi boleznimi, epilepsijo, bolniki z težkimi ledvičnimi obolenji, osebe z dermatitisom, ekcemom, psoriazo… Tretma se ne izvaja na rdeči od sonca ali solarija opečeni koži ali na sveže depilirani oziroma obriti koži.


PRIPOROČILO:

Da bi dosegli najboljše in dolgotrajne rezultate, je potrebno delati Vacuslim 48 tretma vsak drugi dan, 6 – 12 tretmajev oziroma dokler ne dosežete želenih rezultatov. Pomembno je tudi redno vzdrževanje Vacuslim 48 tretmaja na domu.





27 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page