top of page

Sproščanje

Updated: Aug 1, 2023

Ko želimo v življenju pustiti določene stvari za seboj ali le zadihati s polnimi pljuči, je nujno, da poskrbimo za svojo sproščenost.





Katera tehnika je najboljša?


Naše telo je univezalno, kadar gre za tehnike sproščanja. Vsak lahko izvaja jogo, meditira, izbere sprehod za pomirjanje, se posveča dihanju ali afirmacijam. A vsako telo je pri sproščanju tudi individum. Svojo tehniko sproščanja morate najti. Poskusiti, kar vam je na voljo, a to prilagoditi svojim potrebam in svojemu telesu. In času v katerem se želite sprostiti. Pri meni se bodo trudili, da naredimo prvi korak - poskusimo, kaj je na voljo. Da poizvemo, kaj je za naše telo najboljše. Da ugotovimo, kaj želimo doseči in s čim. Univerza nam je namenila veliko možnosti, tako da vsaj nekaj jih bomo raziskali.

Ker sem sama dala skozi težke čase, sem spoznala tudi veliko tehnik sproščanja. Dihalne vaje, ki so mi zelo pomagale, so praktične in jih lahko izvajamo kjerkoli in kadarkoli. Joga nas izpopolni, skoznjo spoznamo sebe, svoje občutke, svoje telo. Meditacija nas opogumi, sprosti in napolni energije.

Pridruži se nam in sproščanje bo postalo rutina, ki jo vsak potrebuje.





Kaj pa ostale, fizične stvari?


Izrednega pomena je prehrana. Določene snovi in pravilno razporejeni obroki, nam pomagajo, da manjkrat čutimo stres in anksioznost. Dovolj popite vode nam omogoča boljšo zbranost, večjo storilnost. Če zastavljene cilje dosežemo, smo manj podrvženi slabi volji. Nekaj preprostih nasvetov ti bo osvetlilo življenje in pripeljalo do tebe energijo, ki jo potrebuješ. Brez odrekanja in z malimi koraki.


Dobrodošli tudi k meni na tedenska srečanja, kjer se bomo naučili posebnih tehnik sproščanja. Od avtoimunega treninga, sproščanja skozi manifestacijo, dihanje in raztezanje. Vsakemu se bom prilagodila, skupaj bomo našli voljo in pot do spročenega telesa, predvsem pa do spročenih misli.


Srečanja so skupinska in individualna. Lahko se samo naučiš določene tehnike in jo uporabljaš doma. Lahko pa se tedensko družiš z istomislečimi in delimo svoje znanje in svoje težave, z namenom, da dosežemo več v življenju.


Za vse informacije sem na voljo na nina@razvajamse.si


Nina












7 views0 comments

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page