top of page

Masaža obraza

Updated: Aug 1, 2023

Starodavne tehnike masaže obraza nam pomagajo pri pomlajšanem videzu. Gubice so bolj zglajene. Redne masaže obraza in limfna drenaža, zmanjša podočnjake, privzdigne veke in prekrvavi kožo. Ker je koža prekrvavljena, se bolj čisti. Kisik, ki pri masaži pospešeno kroži pod kožo, pomaga premagovati aknavost.




Masaža obraza traja približno 30 min. V tem času uporabim lahko masažno kremo z nekaj kapljic kvalitetnega jojoba olja. Prvih nekaj minut gretja tkiva vas zaziba v svet sproščenosti in umirjenosti. Kasneje je masaža namenjena temu, da se koža napne, podkožje pa prekrvavi in na novo nahrani s hranjilivi snovmi, ki zastajajo, če jih ne spodbudimo in odpravimo. Vsaka masaža spodbudi limfni sistem, kar pomeni, da odplaknemo odpadnje snovi in telesa. Zato smo bolj sveži, lahkotni, boljše se počutimo in naša koža zgleda mlajša.


Masaža obraza pri meni je tesno povezana z gua sha masažo, ki pomaga tudi pri psihičnih težavah in odpravlja anksioznost. Nakaj potegov z roževcem je dovolj, da je koža bolj svetleča. Ob večjih gubah uporabim tudi ventuze za obraz.


Občutka vam ne morem opisati, sami ga morate doživeti. Dobrodošli.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page